Publicis Starcom søker medierådgiver

Søknadsfrist:
Vi vurderer søknader fortløpende

Arbeidssted:
Oslo

Publicis er en av de ledende byrågrupperingene i kommunikasjonsbransjen, både i Norge og globalt. I Oslo er vi 200 ansatte som jobber på tvers av byråene Kitchen, Starcom og MSL. Vi er kjent for å være nyskapende og faglig ledende innenfor våre kjerneområder merkevare-/kommunikasjonsrådgivning, kreativitet, media, PR og teknologi. Med utgangspunkt i kundenes behov setter vi sammen riktig kompetanse og team på tvers av fagområdene for å løse deres utfordringer. Dette gir bedre og mer helhetlige løsninger, effektive prosesser, sterkere resultater og vekst for våre kunder. Vi kaller det Power of One. Globalt er Publicis representert i 130 land og har over 85.000 ansatte.

Jobb-beskrivelse:

Du vil jobbe på vårt Broadcast-team, som innebærer analyse, rådgivning, forhandling og kjøp av reklame i store mediekanaler for massekommunikasjon. Her vil du forvalte kanaler som TV, radio, avis, magasin, utendørs, YouTube og andre online video kanaler.

Samarbeid med de store norske mediehusene som Schibsted, Aller og Tv2 vil være en naturlig del av din hverdag.

Du vil jobbe med noen av Norges ledende annonsører og merkevarer, hvor du vil bidra med kanalstrategi, planlegging, kjøp og analyse av betalte reklamekampanjer for kundene våre.

Kvalifikasjoner

Vi ser etter personer med stor interesse for markedsføring og tall, enten du er nyutdannet eller har noe erfaring. Du har høyere akademisk utdannelse med gode resultater innen markedsføring eller økonomi/samfunnsøkonomi og du er over snittet analytisk anlagt.

Stillingen er definert som en 100 % stilling med fast ansettelse.

  • For å lykkes i stillingen må du ta ansvar og være selvstendig med egne meninger og ideer, samtidig som du samarbeider godt med andre, kunder så vel som kolleger.
  • Det er mange baller i luften, så både analytiske og strukturelle evner er viktig.
  • Du trives ellers i et uformelt og sosialt miljø, som drives av høyt tempo og høye krav i hverdagen.

Ytterligere informasjon

I Publicis vil du få en variert og spennende hverdag, i et selskap med høy puls. Du vil bli del av et svært godt arbeidsmiljø med hyggelige kolleger, hvor faglig engasjement og nyskapende ideer blir høyt verdsatt. Vi kan tilby et kreativt og kompetent miljø, med en rekke spesialister innenfor hele kommunikasjons- og markedsføringsfaget.

Vi er alltid åpne for nye ideer for hvordan ting kan gjøres bedre og dine tanker vil bety noe. Vi vil gi deg muligheten til å utvikle deg gjennom dyktige kollegaer, kurs, og tverrfaglige samarbeid.

Du får også oppleve våre sosiale lunsjer med mat fra kokkene på huset, sosiale tilstelninger, bordtennis- turneringer og turer, for å nevne noe.

Hos oss blir du en del av et internasjonalt miljø og et felleskap med ulike perspektiv og evner. Vi står sammen og spiller hverandre gode "en for alle, alle for en". Vi er forpliktet til prinsippet om like arbeidsmuligheter og til å skape et miljø med gjensidig respekt. Jo mer inkluderende og mangfoldige vi er, jo bedre blir arbeidet vårt!

Vi liker det flatt og her er alle i samme båt, uavhengig om du er nyansatt eller senior. Og ikke minst, vi liker å ha det moro på jobb!

Konkurransedyktige betingelser. Heltidsstilling. Sentrale og moderne lokaler i Oslo sentrum.

Send søknad

Spørsmål til stillingen tas med Sindre Myhre

Søknader, CV og karakterer sendes her

Søknadsfrist og oppstart snarest: Vi vurderer søknader fortløpende!

Publicis er en av Norges ledende byrågrupperinger med 200 ansatte som jobber i byråene Starcom, Kitchen, og MSL. Globalt er Publicis representert i 130 land og har 85.000 ansatte. Vi er kjent for å være nyskapende og sterke faglig innenfor våre kjerneområder strategisk rådgivning, teknologi, kreativitet og innhold. Hvert av byråene jobber med flere av Norges mest toneangivende kunder, både hver for seg og sammen som én gruppe gjennom det vi kaller for ”Power of One”.

Om Publicis

HER FINNER DU OSS

Apotekergaten 12, 0180 Oslo
Postboks 131, Sentrum, 0102 Oslo

(+47) 906 34 400
hei@publicis.no

Org nr: 985 087 776 MVA

FØLG OSS I SOSIALE MEDIER