Publicis Starcom søker Sosiale Medier rådgiver

Søknadsfrist:
Vi vurderer søknader fortløpende

Arbeidssted:
Oslo

Publicis er en av Norges ledende byrågrupperinger i kommunikasjonsbransjen, med 200 ansatte som jobber i byråene Starcom, Kitchen, og MSL. Globalt er Publicis representert i 130 land og har over 90.000 ansatte. Vi er kjent for å være nyskapende og sterke faglig innenfor våre kjerneområder strategisk kommunikasjonsrådgivning, markedsførings teknologi, kreativitet og innhold. Hvert av byråene jobber med flere av Norges mest toneangivende kunder, både hver for seg og sammen som én gruppe gjennom det vi kaller for «Power of One».

Er du klar for å utfordre, ta ansvar og utforme ideer som vil skape effekt for kundene? Da kan det være deg vi er på utkikk etter.

Vi ser etter personer med stor interesse for markedsføring, gjerne med erfaring innenfor sosiale medier. Du har høyere akademisk utdannelse med gode resultater innen markedsføring eller økonomi/samfunnsøkonomi og du er over snittet analytisk anlagt.

Stillingen er definert som en 100 % stilling med fast ansettelse. Du vil inngå i et voksende performance miljø, og være endel av teamet som jobber med betalt sosiale medier. Dette innebærer blant annet utarbeidelse av små og store strategier, gjennomføring av kampanjer og budsjettkontroll, analyse av resultater og gjøre optimaliseringer. Du vil få ansvaret for noen av våre største kunder, og jobbe tett med det øvrige kundeteamet for å skape gode resultater av markedsføringsaktivitetene.

For å lykkes i stillingen må du ta ansvar og være selvstendig med egne meninger og ideer, samtidig som du samarbeider godt med andre, kunder så vel som kolleger. Det er mange baller i luften, så både analytiske og strukturelle evner er viktig. Du trives ellers i et uformelt og sosialt miljø, som drives av høyt tempo og høye krav i hverdagen.

Hva kan vi tilby?

I Publicis vil du få en variert og spennende hverdag, i et selskap med høy puls. Du vil bli del av et svært godt arbeidsmiljø med hyggelige kolleger, hvor faglig engasjement og nyskapende ideer blir høyt verdsatt. Vi kan tilby et kreativt og kompetent miljø, med en rekke spesialister innenfor hele kommunikasjons- og markedsføringsfaget. Vi har fokus på karriereutvikling, så din faglige og personlige utvikling er i førersetet.

Vi er alltid åpne for nye ideer for hvordan ting kan gjøres bedre og dine tanker vil bety noe. Vi vil gi deg muligheten til å utvikle deg gjennom dyktige kollegaer, kurs, og tverrfaglige samarbeid.

Publicis har også lansert programmet «Work your World» der alle ansatte får mulighet til å kunne jobbe på ett av Publicis sine kontorer rundt i verden, og «mobility» har høyt fokus i gruppen.

Du får også oppleve våre sosiale lunsjer med mat fra kokkene på huset, sosiale tilstelninger, bordtennis- turneringer og turer, for å nevne noe.

Hos oss blir du en del av et internasjonalt miljø og et felleskap med ulike perspektiv og evner. Vi står sammen og spiller hverandre gode "en for alle, alle for en". Vi er forpliktet til prinsippet om like arbeidsmuligheter og til å skape et miljø med gjensidig respekt. Jo mer inkluderende og mangfoldige vi er, jo bedre blir arbeidet vårt!

Vi liker det flatt og her er alle i samme båt, uavhengig om du er nyansatt eller senior. Og ikke minst, vi liker å ha det moro på jobb!

Konkurransedyktige betingelser. Heltidsstilling. Sentrale og moderne lokaler i Oslo sentrum.

Spørsmål til stillingen tas med Marita Myrseth: marita.myrseth@publicis.no

Søknader, CV og karakterer sendes her. Søknadsfrist snarest: Vi vurderer søknader fortløpende!

Publicis er en av Norges ledende byrågrupperinger med 200 ansatte som jobber i byråene Starcom, Kitchen, og MSL. Globalt er Publicis representert i 130 land og har 85.000 ansatte. Vi er kjent for å være nyskapende og sterke faglig innenfor våre kjerneområder strategisk rådgivning, teknologi, kreativitet og innhold. Hvert av byråene jobber med flere av Norges mest toneangivende kunder, både hver for seg og sammen som én gruppe gjennom det vi kaller for ”Power of One”.

Om Publicis

HER FINNER DU OSS

Apotekergaten 12, 0180 Oslo
Postboks 131, Sentrum, 0102 Oslo

(+47) 906 34 400
hei@publicis.no

Org nr: 985 087 776 MVA

FØLG OSS I SOSIALE MEDIER