Publicis Starcom ligger igjen på topp i Recmas siste byråvurdering

Mars 2023

– Dette er et resultat av langsiktig arbeid og et godt lagspill av alle de dyktige folka våre, forteller Camilla Halleraker, byråleder i Publicis Media.

I Recma-rapporten for Q1 og Q2 i 2023 havner Starcom på toppen. Rapporten blir regnet som den største uavhengige vurderingen av Norske mediebyråer.

– Det å ha alle fagdisipliner innenfor kommunikasjonsfaget, i umiddelbart nærhet, gjør oss til et rikere byråmiljø, sier Camilla.

Camilla retter også en stor takk til byråets kunder.

– Vi hadde ikke vært der vi er uten kundene våre. Kunder som utfordrer og som muliggjør innovasjon, dette har gjort at vi har kunnet investere i å bygge ut fagmiljøene våre innenfor teknologi, innsikt og produksjon. Det er til stor glede for oss som jobber her og noe som kommer kundene våre til gode.

Resultater som veier tungt i bransjen

I den nyeste Recma-rapporten troner Starcom alene på topp med 20 poeng, og blir dermed det eneste Norske mediebyrå som får profilvurderingen “Dominant”. Rapporten kommer to ganger i året og blir regnet som den største uavhengige vurderingen av Norske mediebyråer.

Recma vurderer over 900 mediebyråer i 47 markeder globalt, basert på 18 parametre. For å havne på toppen må man score høyt på blant annet digital kompetanse, innovasjon, struktur, påfyll av kunder og stabilitet i organisasjonen. Dette er tall som veier tungt i mediebransjen, og for kunder, ettersom de kommer fra et så anerkjent analyse- og rapporteringsmiljø.

February 2023

Profile

1

Starcom incl Zenith

Dominant

2

OMD

High

3

Carat

High

4

PHD

High

5

iProspect

High

6

Red dentsu X

Very Good

7

EssenceMediacom

Good

8=

Mindshare

Good

8=

Wavemaker

Good

10

UM

Average

11

Initiative

Average

HER FINNER DU OSS

Apotekergaten 12, 0180 Oslo
Postboks 131, Sentrum, 0102 Oslo

(+47) 906 34 400
hei@publicis.no

Org nr: 985 087 776 MVA

FØLG OSS I SOSIALE MEDIER