Jobb i Publicis

Publicis er en av Norges ledende byrågrupperinger med 200 ansatte innenfor media, reklame og PR, som jobber i byråene Starcom, Kitchen og MSL. Globalt er Publicis representert i 130 land og har over 85 000 ansatte. Vi er kjent for å være nyskapende og faglig sterke innenfor våre kjerneområder, som omfatter strategisk rådgivning, media, teknologi, kreativitet, produksjon og innhold. Hvert av byråene jobber med flere av Norges mest toneangivende kunder, både hver for seg og sammen som én gruppe gjennom det vi kaller for ”Power of One”.

Hair, Arm, Tableware, Table, Lighting, Drinkware, Barware, Customer, Chair, Stemware

Hos oss blir du en del av et internasjonalt miljø og et felleskap med mange ulike perspektiver og evner. Vi står sammen og spiller hverandre gode på tvers av våre disipliner. «En for alle, alle for en».

Vi liker det flatt - her er alle i samme båt, uavhengig om du er nyansatt eller senior - og ikke minst liker vi å ha det moro på jobb!

Du kan se nærmere på våre ledige stillinger som legges ut her, eller ta direkte kontakt med vår HR-direktør Beate Nybakken om du vil sende oss en åpen søknad. Dette gjelder også interne kandidater.

Publicis Starcom henter talenter fra utlandet

Tre mennesker smiler til kamera foran en sort bakgrunn

I Publicis får du en variert og spennende hverdag i et selskap med høy puls. Du vil bli del av et svært godt arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer, hvor faglig engasjement og nyskapende ideer blir høyt verdsatt. Vi kan tilby et kreativt og kompetent miljø med en rekke spesialister innenfor hele kommunikasjons- og markedsføringsfaget. Vi er alltid åpne for nye perspektiver og forslag om hvordan ting kan gjøres bedre, og dine tanker betyr mye for oss.

Vi vil gi deg muligheten til å utvikle deg via industriledende verktøy, kurs og tverrfaglige samarbeid. Karrieremulighetene er mange i Publicis, både i Norge og globalt, og etter ett års ansettelse får alle medarbeidere muligheten til å jobbe hvor som helst i verden gjennom et program kalt «Work Your World».  

Du får også oppleve våre gode lunsjer med mat fra kokkene på huset, sosiale tilstelninger, bordtennisturneringer og byråturer, for å nevne noe.

Hva kan vi tilby deg som medarbeider?

De sørger for at ingen går sultne hjem etter endt arbeidsdag i Apotekergata, der lunsjen har blitt et høydepunkt for mange. Møt duoen som bokstavelig talt holder koken på Publicis-kjøkkenet.

Lunsjen er servert!

Les MER

Er du vår neste trainee eller nyansatte?

Starcom og Publicis Groupe har et trainee-program med varighet på 12 måneder der du får prøve deg i våre sterke fagmiljøer på tvers av markedsføring, teknologi og kreativitet. Dette programmet er en investering i talenter, og hvem vet – kanskje blir det til en fast stilling?

Kitchen vokser, og vi trenger derfor flere flinke designere. Kitchen er en av Norges største reklamebyråer, og som designer hos oss får du jobbe med flere av landets viktigste merkevarer. Søknadsfrist: Snarest - Vi vurderer søknader fortløpende.


Les mer om stillingen og søk her


Ledig traineestilling

Møt tidligere trainee i publicis, Rebekka Aas-Engelstad

Rebekka Aas-Engelstad smiler til kamera fra en sofa og et bord

Beate Nybakken

COO media/chief talent officer

beate.nybakken@publicis.no
(+47) 905 36 001

Beate Nybakken smiler til kamera

Lyst til å slå av en prat?

HER FINNER DU OSS

Apotekergata 12, 0180 Oslo
Postboks 131, Sentrum, 0102 Oslo

(+47) 906 34 400
hei@publicis.no

Org nr: 985 087 776 MVA

FØLG OSS I SOSIALE MEDIER