Publicis søker Front end developer med hjerte for teknologi og hode for kode

Søknadsfrist:
Snarest

Arbeidssted:
Oslo

Publicis er en av de ledende byrågrupperingene i kommunikasjonsbransjen, både i Norge og globalt. I Oslo er vi 190 ansatte som jobber på tvers av byråene Kitchen, Starcom og MSL. Vi er kjent for å være nyskapende og faglig ledende innenfor våre kjerneområder merkevare-/kommunikasjonsrådgivning, kreativitet, media, PR og teknologi. Med utgangspunkt i kundenes behov setter vi sammen riktig kompetanse og team på tvers av fagområdene for å løse deres utfordringer. Dette gir bedre og mer helhetlige løsninger, effektive prosesser, sterkere resultater og vekst for våre kunder. Vi kaller det Power of One. Globalt er Publicis representert i 130 land og har over 100.000 ansatte.

Jobb-beskrivelse:

Hvem er du?

Som front-end utvikler vil du være en nøkkelressurs i vårt team for produktutvikling innen reklame og markedsføring. Du vil være ansvarlig for å implementere kreative og funksjonelle løsninger på våre digitale plattformer, med fokus på brukeropplevelse og design.

Vi ser etter deg som brenner for teknologi og nyskapende løsninger. Som er nysgjerrig på hvordan man kan ta i bruk teknologi til våre eksisterende produkter, men også evner å se muligheter for nye produkter og løsninger.

Uavhengig av hvor mange års erfaring du har, forventer vi at du brenner for og tar stolthet i arbeidet ditt, samt ønsker å bli utfordret samtidig som du utfordrer oss. Hos oss vil du være en sentral ressurs med nærhet til brukere og med stor frihet til å påvirke sluttproduktet.

Hvem blir dine nærmeste kolleger?

Du vil være en del av avdelingen vår for teknologi og utvikling, Publicis Drive. Vi jobber med produkt- og tjenesteutvikling på tvers av alle Publicis’ byråer i Norge, og hjelper noen av landets største annonsører med å realisere verdien av markedsføringsteknologi og data. I Drive og Publicis vil du omgås og jobbe med noen av bransjens dyktigste teknologer, utviklere og markedsførere, samt få muligheten til å videreutvikle deg mens du løser unike utfordringer i nært samspill med brukerne av løsningene vi utvikler.

Hva skal du gjøre?

Du vil være en viktig ressurs i et av vårt team som jobber med innhold og teknologi innen reklame og markedsføring. Utvikling av Html5-bannere, produktutvikling og smart produksjon av reklamemateriell ved hjelp av nyskapende teknologi vil være hovedfokus.

Ansvarsområder i rollen vil inkludere:

 • Utvikle dynamiske HTML5-bannere
 • HTML5-produksjon mot ulike kanaler
 • Omskape designmockups til funksjonelle løsninger
 • Utvikle kampanjesider
 • Feilsøke problemer og utvikle gode løsninger
 • Bidra i teamet med nyskapende ideer

Kvalifikasjoner

 • Ektefølt engasjement for å utvikle gode løsninger for sluttbruker og stor forståelse for brukervennlig design
 • Solid kunnskap om HTML, CSS og Javascript er essensielt
 • Øye for design og estetikk, med evnen til å omskape designmockups til funksjonelle brukergrensesnitt
 • Erfaring med Greensock eller andre javascriptbiblioteker for animasjon er en fordel og vil bli verdsatt
 • Kjennskap til de mest brukte Adobe verktøyene
 • Evnen til å løse problemer kreativt og effektivt
 • En god lagspiller med gode samarbeids- og kommunikasjonsevner som også kan jobbe individuelt
 • Du evner å se problemstillinger fra flere sider, og diskutere løsning med både tekniske og ikke-tekniske kollegaer
 • Du anser komplekse problemstillinger som en spennende utfordring og en mulighet for selvutvikling
 • Du har høyere utdannelse innen informatikk, teknologi, frontend eller lignende, men unntak kan gjøres for riktig kandidat

Nyutdannede oppfordres også til å søke.

Ytterligere informasjon

I Publicis vil du få en variert og spennende hverdag, i et selskap med høy puls. Du vil bli del av et svært godt arbeidsmiljø med hyggelige kolleger, hvor faglig engasjement og nyskapende ideer blir høyt verdsatt. Vi kan tilby et kreativt og kompetent miljø, med en rekke spesialister innenfor hele kommunikasjons- og markedsføringsfaget.

Vi er alltid åpne for nye ideer for hvordan ting kan gjøres bedre og dine tanker vil bety noe. Vi vil gi deg muligheten til å utvikle deg gjennom dyktige kollegaer, kurs, og tverrfaglige samarbeid.

Du får også oppleve våre sosiale lunsjer med mat fra kokkene på huset, sosiale tilstelninger, bordtennis- turneringer og turer, for å nevne noe.

Hos oss blir du en del av et internasjonalt miljø og et felleskap med ulike perspektiv og evner. Vi står sammen og spiller hverandre gode "en for alle, alle for en". Vi er forpliktet til prinsippet om like arbeidsmuligheter og til å skape et miljø med gjensidig respekt. Jo mer inkluderende og mangfoldige vi er, jo bedre blir arbeidet vårt!

Vi liker det flatt og her er alle i samme båt, uavhengig om du er nyansatt eller senior. Og ikke minst, vi liker å ha det moro på jobb!

Konkurransedyktige betingelser. Heltidsstilling. Sentrale og moderne lokaler i Oslo sentrum.

Send søknad

Spørsmål til stillingen tas med Silje Dybedahl

Søknadsfrist: Snarest

Oppstart: Snarest

Søknad og CV sendes her

Publicis er en av Norges ledende byrågrupperinger med 200 ansatte som jobber i byråene Starcom, Kitchen, og MSL. Globalt er Publicis representert i 130 land og har 85.000 ansatte. Vi er kjent for å være nyskapende og sterke faglig innenfor våre kjerneområder strategisk rådgivning, teknologi, kreativitet og innhold. Hvert av byråene jobber med flere av Norges mest toneangivende kunder, både hver for seg og sammen som én gruppe gjennom det vi kaller for ”Power of One”.

Om Publicis

HER FINNER DU OSS

Apotekergaten 12, 0180 Oslo
Postboks 131, Sentrum, 0102 Oslo

(+47) 906 34 400
hei@publicis.no

Org nr: 985 087 776 MVA

FØLG OSS I SOSIALE MEDIER