Nå begynner planleggingen til Arendalsuka 2023

1. mars 2023

Om et halvt år går startskuddet for landets fremste møteplass mellom politikere, næringsliv og interesseorganisasjoner til formelle og uformelle samtaler. Publicis er på plass i Arendal, med både strategiske og operative ressurser.

Vi anbefaler alle å ta turen til Arendal mellom 14. og 18. august, det er en fantastisk arena for å lytte, lære og sette dagsorden. Det er en fantastisk arena som byr på et sjeldent høyt nivå av kompetanse, og evne og lyst til å formidle og debattere.

En knapp måned etter festivalen er det kommunestyre- og fylkestingsvalg, så dette er siste mulighet til å synliggjøre deg selv.

Vi kan hjelpe deg med alt fra a til å under Arendalsuka. Enten det er å lage arrangementer folk bryr seg om, produsere innhold, sette opp et skreddersydd program, eller rapportere fra arrangementer du har lyst til å få med deg, men ikke får deltatt på. Fra mandag til fredag er Publicis på plass med ressurser på innholdsproduksjon, arrangement og rådgivning.

Dette kan Publicis bistå med under Arendalsuka

 • Lage innhold

Arendalsuka er ressurskrevende. Du bør derfor bruke muligheten til å lage engasjerende innhold til dine egne kanaler. Vi kan hjelpe deg å lage en plan, samt stille med operative ressurser som hjelper deg å få alt ut til riktig sted, enten det er i form av tekst, video, podcast eller bilder – tilpasset alt fra TikTok til intranett.

 • Kreativt konsept som løfter tilstedeværelsen

En god kommunikasjonsplan inneholder alltid et kreativt element. Våre team er eksperter på å utvikle engasjerende konsepter som både gjør at du skiller deg ut, samtidig som du også treffe alle dine andre målgrupper med budskap fra landets kanskje viktigste møteplass.

 • Få oppmerksomhet

Arendalsuka er en travel møteplass. Kampen om oppmerksomheten er tøff, samtidig er det kanskje årets største mulighet til å nå et spennende og viktig publikum. Skal du lansere noe, slippe en nyhet eller sette noe på dagsordenen må du ha en god plan for tilstedeværelsen. Vi har erfarne rådgivere som ved hva som kreves for å ta rampelyset og markere seg under landets mest spennende møteplass. Vi kan hjelpe deg med å sette akkurat din sak på dagsorden.

 • Treff målgruppen din digitalt før, under og etter Arendalsuka

Siden budskapene er mange, så kan det være vanskelig å nå ut med akkurat ditt budskap gjennom et enkelt arrangement. Vi kan treffe målgruppen digital med budskap de husker, både gjennom fortjente og ufortjente kanaler, før, under og etter Arendalsuka – uavhengig av om du ønsker å nå beslutningstakere innen politikk, næringsliv eller interesseorganisasjoner.

 • Ekstra sett med øyne og øre

Arendalsuka er stort, og det kan være vanskelig å få oversikt over alt. I forkant kan vi kartlegge hva du bør se og få med deg, og gi deg en oversikt over alle relevante arrangementer. Hvis du ikke rekker å reise ned til Arendal, så kan vi være ett ekstra sett med øyne og øre som rapporterer fra alle arrangementer du ønsker å få med deg.

Viktige frister

Det går slag i slag fram til Arendalsuka starter. Dette er de viktigste fristene du må forholde deg til når du planlegger arrangementet ditt:

 • 15. mai – inviter en politiker
 • 7. juni – siste mulighet for gratis påmelding av arrangementer
 • 8. juni – 3 000 kr for påmelding av arrangementer
 • 20. juni – frist for å komme med i Arendalsukas programavis
 • 21. juni – påmeldingsavgiften øker til 6 000 kr
 • 4. august – siste frist for å melde på nytt arrangement

Vi håper å se deg i Arendal! Ta kontakt med oss dersom det er noe vi kan bistå deg med! Kontakt din nærmeste rådgiver eller Rolf Aaneland – rolf.aaneland@publicisgroupe.com eller tlf: 932 54 752 hvis du har spørsmål.

PS: bruk arendalsgeneratoren vår hvis du trenger litt inspirasjon til hvordan det ikke skal gjøres.

HER FINNER DU OSS

Apotekergata 12, 0180 Oslo
Postboks 131, Sentrum, 0102 Oslo

(+47) 906 34 400
hei@publicis.no

Org nr: 985 087 776 MVA

FØLG OSS I SOSIALE MEDIER

HER FINNER DU OSS

Apotekergata 12, 0180 Oslo
Postboks 131, Sentrum, 0102 Oslo

(+47) 906 34 400
hei@publicis.no

Org nr: 985 087 776 MVA

FØLG OSS I SOSIALE MEDIER