Filmproduksjon

Filmmiljøet hos Publicis jobber med alt fra små til store produksjoner, og samarbeider tett med andre fagmiljøer på huset, fra kreatører til performance og media. Som en del av Publicis har vi også tilgang til et globalt fagmiljø som jobber med noen av de største merkevarene i verden. Vi er et fremtidsrettet miljø som satser på AI-teknologi og automatisering, noe som gjør at vi kan heve nivået og effektiviteten på produksjonene vi leverer.

Du kan se flere av produksjonene våre på Vimeo

Filmproduksjon fra TV til eide plattformer

Vi sitter på et fullverdig produksjonsselskap med regissører, fotografer, klippere, motion designere, produsenter og produksjonsledere. Vi har kapasitet til å håndtere produksjoner for TV internt, og ferdighetene som kreves for å tilpasse innhold til alle plattformer. I tett samarbeid med media og kreatører kan vi utnytte mulighetene hver plattform tilbyr.

Strategi, rådgivning og prosessoptimalisering

Vi jobber alltid tett med kunde for å optimalisere produksjonsprosessen på begge sider av bordet. På den måten kan vi ta større nytte av kundens interne ressurser og effektivisere ressursbruken gjennom hele prosessen. Ved å skape samspill mellom interne og eksterne ressurser oppnår vi flyt i produksjon og et bedre sluttresultat.

Motion design og animasjon

Vi har drevne håndverkere i motion design og animasjon som kan gi liv til design eller skape hele animasjonsfilmer. Gjennom tett samarbeid med husets designteam - og med et internasjonalt fagmiljø i ryggen - kan vi gi et skikkelig friskt pust til kundens merkevarer.

Postproduksjon

Ved å gjøre store deler av postproduksjonen selv gir vi kunden fleksibilitet. Vi er tilgjengelige for kunden gjennom hele prosessen, og kjappe på ballen når det kommer tilbakemeldinger og justeringer. Med kunstig intelligens og automatisering har vi teknologi som kan levere personalisert innhold og store leveranser med mange uttak.

Tarek Selim

Produsent

tarek.selim@publicis.no
(+47) 955 57 951

Facial expression, Dress shirt, Human body, Forehead, Hair, Cheek, Smile, Chin, Arm, Shoulder

Thomas Haugersveen

Director Production

thomas.haugersveen@publicis.no
(+47) 473 25 824

Thomas Haugersveen  smiler til kamera

Lyst til å slå av en prat?

HER FINNER DU OSS

Apotekergata 12, 0180 Oslo
Postboks 131, Sentrum, 0102 Oslo

(+47) 906 34 400
hei@publicis.no

Org nr: 985 087 776 MVA

FØLG OSS I SOSIALE MEDIER

HER FINNER DU OSS

Apotekergata 12, 0180 Oslo
Postboks 131, Sentrum, 0102 Oslo

(+47) 906 34 400
hei@publicis.no

Org nr: 985 087 776 MVA

FØLG OSS I SOSIALE MEDIER