Innholdsmarkedsføring

Med journalistikk og teknologi som verktøy er vi spesialister på å finne og foredle ekte historier som tilfører troverdighet, relevans og nytteverdi til kommunikasjonen din. Vil du drive trafikk til en nettside? Øke din tilstedeværelse i sosiale medier? Etablere en YouTube-kanal? Har du behov for noe å si i tidsrommet mellom salgskampanjer? Vi hjelper deg med å engasjere målgruppen din med innhold som fortjener tiden deres.

Strategi

En innholdsstrategi sikrer at du lager innhold som ikke bare fyller flater, men også oppnår forretnings-, kommunikasjons- og merkevaremål. Vi oversetter strategiske målsettinger til retningslinjer for innholdsutvikling, hjelper deg med å utvikle gode historieområder for å nå målgruppen din, og finner ut hvordan du måler suksess.

Planlegging & produksjon

Vi kan være en komplett ekstern redaksjon, drifte digitale nettmagasiner, forvandle trykte årsrapporter til inspirerende digitale innholdsopplevelser, levere redaksjonelle reportasjer og artikler, utvikle hele kampanjer eller bare være innholdsrådgivere. Vi produserer og tilpasser innhold til alle flater og formater ved bruk av tekst, foto, video, design, illustrasjon og animasjon – gjerne alt kombinert!

Aktivering

For å lykkes med å nå målgruppen din der de er må innholdet ditt leve i mange kanaler. Dette handler ikke om å lage ørten versjoneringer av originalinnholdet for å få presset én størrelse inn i mange former. Det kan derimot handle om å utvikle eget triggerinnhold til ulike kanaler, eller om å utvikle 360-kampanjer i et digitalt økosystem, eller om å jobbe med influencere. Snakk med oss om aktivering – her har vi mange triks på lur!

ConTech og distribusjon

Vi utnytter mulighetene som ligger i den teknologiske utviklingen, og innenfor det vi kaller ConTech - eller content-teknologi - ligger det milevis med upløyd mark. Gjennom programmatisk distribusjon og tilgjengelig tredjepartsdata eller kundedata kan vi øke relevansen basert på informasjon om alt fra kjønn, alder og lokasjon til lokale værforhold - i sanntid! Dette gir oss mulighet til å tilpasse budskapet for hyperrelevant tilstedeværelse.  

Rike innholdsopplevelser

Vi har i flere år spesialisert oss på å utvikle rike medieløsninger som skaper unike digitale og visuelle innholdsopplevelser med wow-faktor. Vi kombinerer tekst, foto, video, design, illustrasjon og animasjon i inspirerende scrollytelling-formater, og lager visuelt levende reportasjer, rapporter og kampanjesider med interaktive funksjoner som engasjerer publikum. Dette er historiefortelling tatt til neste nivå. Ta kontakt - vi viser deg gjerne eksempler!

Foto/video/motion

Vi har et stort produksjonsmiljø i Publicis som leverer alt innen foto- og videoproduksjon. Fra helt enkle opptak med enkelt utstyr til kostbare flerkameraproduksjoner – og alt imellom. La oss ta en prat og finne ut hva som er riktig for deg.

Hvert år skjer det mange ulykker på sjøen, men mange får heldigvis hjelp gjennom Telenor Kystradio. Tjenesten sørger for at mange ulykker ikke får katastrofale følger, men mange spør seg fortsatt om hva Telenor Kystradio egentlig er, og hvilken verdi det gir.

Les mer

Oslo har så mange opplevelser å by på – og som oftest bruker folk Ruter for å komme seg dit. Vi bygde derfor en opplevelsesutforsker, hvor Oslos befolkning kunne utforske det byen har å tilby.

Les mer

Siri Platou

Director Content & SoMe

siri.platou@publicis.no
(+47) 930 21 690

Lyst til å slå av en prat?

HER FINNER DU OSS

Apotekergata 12, 0180 Oslo
Postboks 131, Sentrum, 0102 Oslo

(+47) 906 34 400
hei@publicis.no

Org nr: 985 087 776 MVA

FØLG OSS I SOSIALE MEDIER

HER FINNER DU OSS

Apotekergata 12, 0180 Oslo
Postboks 131, Sentrum, 0102 Oslo

(+47) 906 34 400
hei@publicis.no

Org nr: 985 087 776 MVA

FØLG OSS I SOSIALE MEDIER