Performance

Vi er Publicis-husets spesialistmiljø innenfor prestasjonsbasert markedsføring. Hos oss finner du et av Norges ledende fagmiljøer innenfor programmatiske kjøp, betalt og organisk søkeordmarkedsføring (Google) og sosiale medier som Facebook, Instagram, YouTube, Snapchat, Twitter og TikTok - for å nevne noe. Vi jobber kontinuerlig med å utnytte de beste egenskapene til hver kanal og bidra til vekst for våre kunder.

Organisk & betalt søk

Vi er stolte av å kunne tilby Onesearch, som gjør at våre rådgivere kan kontrollere både SEO og PPC i ett. Våre rådgivere er eksperter på både betalt og organisk søk og kan se hele bildet når de gir råd til kunder. I tillegg har vi koblet sammen teknologier til en unik teknologi-stack som vi kaller Premium Search Advertising. Dette er teknologi som lar oss implementere bedre automatisering, kunstig intelligens og mer presis optimalisering for kundene.

Sosiale medier

Fra vår plass i Publicis-huset er det bare et par trappetrinn til noen av de fremste ekspertene på SoMe-innhold og kanaler. Som en del av Publicis har vi større forståelse for hele leveransen. Vi har samlet flere typer teknologier som vi binder med egen coretech. Det gjør at vi kan håndtere 3-4 kanaler som vanligvis bor i separate siloer gjennom en UI. Når vi ser helheten kan vi lettere finne innsikter og sammenhenger og produsere på tvers av kanaler. Ved å gi kunden tilgang til data og UI kan de følge med på effekt i sanntid.

Bannerannonsering

Vi tilbyr både direkte kjøp av plass og programmatiske kjøp. Ved direkte kjøp forhandler vi med mediene og samarbeider med dem om kreative løsninger. Ved programmatisk kjøp benytter vi automatiske systemer som sikrer at kunden betaler den beste prisen for riktig medieplassering. Åpenhet er viktig for oss; kunden skal være kjent med alle kostnader fra A til Å og vite nøyaktig hvordan pengene brukes. Gjennom Cortex har vi stålkontroll på effekt og pengebruk, og kunder får tilgang til absolutt alt av data.  

Oslo har så mange opplevelser å by på – og som oftest bruker folk Ruter for å komme seg dit. Vi bygde derfor en opplevelsesutforsker, hvor Oslos befolkning kunne utforske det byen har å tilby.

Les mer

Patric Ligner

Digital and Performance director

patric.ligner@publicis.no
(+47) 917 66 547

Patric Ligner smiler til kamera

Lyst til å slå av en prat?

HER FINNER DU OSS

Apotekergata 12, 0180 Oslo
Postboks 131, Sentrum, 0102 Oslo

(+47) 906 34 400
hei@publicis.no

Org nr: 985 087 776 MVA

FØLG OSS I SOSIALE MEDIER