Strategi og forretningsutvikling

Strategi- og forretningsutvikling i Publicis aktiverer og drar veksel på vår samlede kompetanse på tvers av innsikt og analyse, kommunikasjon, media og teknologi, med mål om å skape vekst og drive endring i partnerskap med kundene våre.

Vi hjelper selskaper med å finne og definere de viktigste kildene for vekst og endring, og gjennomføre nødvendige grep for å posisjonere selskapet på en differensiert, distinkt og relevant måte.

Siden vi også er samarbeidspartner for gjennomføring og ansvarlig for resultater, kjenner vi betydningen av aktiverbare strategier bygget på godt og grundig innsikts- og analysearbeid.

Vi jobber med utgangspunkt i tydelig definerte forretnings-, merkevare-, omdømme og kommunikasjonsmål, godt faktagrunnlag og erfaring som dekker de fleste kategorier, målgrupper og utfordringer.

Konkret utvikler vi vekst-, merkevare-, omdømme- og kommunikasjonsstrategier, med mål om å bygge kjennskap og kunnskap, og endre handlinger og holdninger, på vegne av både kommersielle og ikke-kommersielle oppdragsgivere, og ovenfor et bredt sett av målgrupper og interessenter.

Hvert år skjer det mange ulykker på sjøen, men mange får heldigvis hjelp gjennom Telenor Kystradio. Tjenesten sørger for at mange ulykker ikke får katastrofale følger, men mange spør seg fortsatt om hva Telenor Kystradio egentlig er, og hvilken verdi det gir.

Les mer

Oslo har så mange opplevelser å by på – og som oftest bruker folk Ruter for å komme seg dit. Vi bygde derfor en opplevelsesutforsker, hvor Oslos befolkning kunne utforske det byen har å tilby.

Les mer

Odd Rune Farsund

Director Strategy and Business Development

oddrune.farsund@publicis.no
+47 905 44 201

Dress shirt, Flash photography, Forehead, Chin, Eyebrow, Beard, Jaw, Sleeve, Collar, Grey

Lyst til å slå av en prat?

HER FINNER DU OSS

Apotekergata 12, 0180 Oslo
Postboks 131, Sentrum, 0102 Oslo

(+47) 906 34 400
hei@publicis.no

Org nr: 985 087 776 MVA

FØLG OSS I SOSIALE MEDIER

HER FINNER DU OSS

Apotekergata 12, 0180 Oslo
Postboks 131, Sentrum, 0102 Oslo

(+47) 906 34 400
hei@publicis.no

Org nr: 985 087 776 MVA

FØLG OSS I SOSIALE MEDIER