PR

Publicis MSL er vårt fullservice kommunikasjonsbyrå som kan bistå med alt fra strategisk virksomhetsposisjonering til kreativ markedskommunikasjon. Vår visjon er å posisjonere våre kunder i fremtidens samfunn. Vi hjelper deg med å navigere i en verden som er i rask endring, der kommunikasjon spiller en stadig viktigere rolle for å bli sett, hørt og forstått. Vi tilbyr både rådgivning og operativ hjelp innen alle aspekter av kommunikasjonsfaget.

PR & medierådgiving

Vi utarbeider strategier og planer, nyhetsrom, pressemeldinger og presselister, og følger opp journalister og andre interessenter. I tillegg tilbyr vi medieovervåkning tilpasset våre kunders ulike behov.

Markedskommunikasjon

Det har aldri vært lettere å nå ut til mange - samtidig har det aldri vært vanskeligere å nå gjennom til målgruppen med budskapet ditt. Vi kombinerer kreativitet med operativ kraft for å bygge merkevarer som folk prater om, enten målgruppen din er B2B, B2C, lokal eller global.  

KRISEKOMMUNIKASJON

Kriser utsetter virksomheten for store prøvelser. Våre erfarne rådgivere har bred erfaring fra krisehåndtering og kan bistå med alt fra umiddelbar respons og operative ressurser til strategi og prosjektledelse.

Selskapskommunikasjon & omdømme

I en verden som er i rask endring blir det stadig viktigere med effektiv strategisk posisjonering. God kommunikasjon støtter dagens drift, skaper vekstmuligheter og bygger tillit. Vi utvikler og gjennomfører strategier som posisjonerer ditt selskap mot de viktigste samfunnsendringene og dine viktigste målgrupper.

BÆREKRAFT & CSR

Både ansatte og kunder forventer at selskaper og merkevarer arbeider for verdier som strekker seg utover det rent kommersielle. Vi kan bistå med rådgivning, strategiutvikling og og operative kommunikasjonstiltak.

INFLUENCER MARKETING

Vi utvikler strategier og gjennomfører influencer-kampanjer tilpasset merkevaren. Profilene blir nøye utvalgt og alle aktiviteter blir grundig kvalitetssikret. Erfaringen vår viser at aktiviteter knyttet tett opp mot målene i den overordnede kommunikasjonsstrategien skaper de beste resultatene.

INTERN- & ENDRINGSKOMMUNIKASJON

Ledere har et særlig viktig ansvar for virksomhetens kommunikasjon. Vi tilbyr råd, veiledning og planlegging til ledere og virksomheter innenfor områdene lederkommunikasjon, internkommunikasjon, og endringskommunikasjon.

MEDIETRENING

Vi har lang erfaring med å trene ledere, talspersoner og andre ansatte i å mestre intervjusituasjoner. Våre medietrenere har bakgrunn fra journalistvirksomhet, politikk og næringsliv.

Sosial medier & innholdsproduksjon

Vi er eksperter på å utvikle gode historier om din virksomhet som andre vil fortelle videre. Digitale kanaler gir uante muligheter for sterk og kreativ historiefortelling. Vi kan bistå med alt fra omfattende innholdsplaner til enklere produksjoner.

MYNDIGHETSKONTAKT

Politiske beslutninger påvirker rammevilkårene for alle aktører - både private og offentlige. Vi følger samfunnsutviklingen tett og hjelper våre kunder med å forstå og navigere de politiske prosessene.  

KREATIV KONSEPTUTVIKLING

Et godt kreativt konsept kan løfte historiefortellingen og skape begeistring både internt og eksternt. Vi utvikler innsiktsbaserte konsepter som skaper resultater. Med hjelp fra resten av Publicis-huset kan vi tilby ledende kompetanse på tvers av foto, video, design, teknologi og mediekjøp.

Savner du allerede Arendalsuka, eller går med planer om å arrangere debatt nede i Pollen i 2023? Da er vårt nye gratisprodukt Arendalsgeneratoren løsningen for deg.

Publicis MSL lanserer Arendalsgeneratoren

Les mer

En hånd tæpper bankkortet på en kortautomat

MSL var med på lanseringen av BankAxpet sitt nye ord og kampanje for kontaktløs betaling; «Tæppe».

Jakten på nyordet: Tæpping

Les mer

Kvinne i grønn blazer smiler til kamera

Det er ikke vanntette skott mellom jobb og fritid, og det finnes ingen kommunikasjon som er kun intern. Derimot finnes det en viktig målgruppe du bør legge mye tid og penger på å nå – medarbeiderne.

Det er ikke noe internt i internkommunikasjon

Les mer

Oversiktsbilde av Arendal på kveldstid

Thomas Magnusen

Acting Managing Director MSL

thomas.magnusen@publicis.no

(+47) 920 21 419

Dress shirt, Flash photography, Forehead, Cheek, Smile, Sleeve, Gesture, Grey, Collar, Suit

Lyst til å slå av en prat?

HER FINNER DU OSS

Apotekergata 12, 0180 Oslo
Postboks 131, Sentrum, 0102 Oslo

(+47) 906 34 400
hei@publicis.no

Org nr: 985 087 776 MVA

FØLG OSS I SOSIALE MEDIER

HER FINNER DU OSS

Apotekergata 12, 0180 Oslo
Postboks 131, Sentrum, 0102 Oslo

(+47) 906 34 400
hei@publicis.no

Org nr: 985 087 776 MVA

FØLG OSS I SOSIALE MEDIER